Genç Odası

Çocuk & Genç Odası Takımı

Özgür ve dinamik çizgiler ile kendilerine özgü yaşam alanları yaratmak isteyen gençlere özel üretilen çocuk odası ve genç odası takımları artık kendi alanlarına sahip olan çocuklarınızın keyif alacağı şekilde tasarlanıyor.

Genç odası takımı seçerken zevk ve tarz dışında aynı zamanda odanın büyüklüğü de göz önüne alınmalıdır. Dar alanlar için açık renkli modellerin tercih edilmesi daha ferah bir görünüm sağlayacaktır. Ayrıca genç odası takımları bir bütün olarak ya da başka farklı parçalarla kombinlenerek parça parça da satın alınabilir.

Farklı model, renk ve tarz alternatifleri ile üretilen genç odası modelleri geniş bir yaş aralığına hitap ediyor. Her yaş için farklı tasarımlar sunan modeller hem şık hem de trend dekorasyon detaylarını içeriyor. Üretildikleri malzeme ve tasarımlara göre farklılık kazanan genç odası takımları modern, sportif ya da klasik tarzda tercih edilebilir. Genç odası dekorasyonu için sade tasarımları sevenler modern çizgilere sahip mobilyaları tercih edebilirler. Daha renkli tasarımları sevenler için ise modern tasarıma sahip modeller önerilir.

Siz de çocuğunuzun odasını yenilemek istiyorsanız farklı model ve renk seçenekleri ile Tatlı Mobilya Dekorasyon olarak yanınızdayız…

Genç Odası Takımına, Gardırop + Kitaplık + Şifonyer + Çalışma Masası + Duvar Rafı + Komodin + Başlıklı Karyola vb. ek ürünler ekleyip çıkartabilirsiniz