Yatak Odası

Yatak odaları; şık tasarımları, konforu arttıran eşşiz detayları ile evinizde farklılık yaratıyor. Uzun süreli kullanım için özel tasarlanan modeller, farklı malzeme ve tasarımları ile geniş bir yelpaze sunuyor. Yalın dokusu ve zarif detayları ile modern mekanlar oluşturmanıza imkan veren takımların yanı sıra, sportif tasarımları ile öne çıkan yatak odası takımları ile ferah mekanlar yaratabilirsiniz. Farklı fiyat aralığındaki ürünleri takım olarak alabilirken dilerseniz ayrı ayrı da alabilirsiniz.

Farklı tarzlarda seçenekleri ile de sunulan yatak başlığı modelleri, uyku konforunuzu arttıran karyola ve travers modelleri ile benzersiz bir uyum sağlıyor.

Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilen komodin ve şifonyerler, maksimum taşıma kapasiteli raylı çekmece sistemi ile uzun ömürlü kullanım olanağı sunuyor. Gizli bölmeleri bulunan şifonyerler, kişisel eşyalarınızı kolaylıkla saklamanıza olanak sağlarken; bölmeli çekmeceler düzenli bir saklama alanı sunuyor. Beyaz ve ahşap çerçeve seçenekleri bulunan aynalar, yatak odanızla şık bir uyum yakalıyor. Yenilikçi tasarımlara sahip yatak odası mobilyaları, özgün renkleri ve şık detayları ile yatak odalarına canlılık kazandırıyor.

Tatlı Mobilya Dekorasyon her ölçüye göre kendi imalatımız yatak odası modelleri ile yatak odası dekorasyonunuzu zevkinize göre tamamlayabilirsiniz.